torstai 19. huhtikuuta 2018

Kailaan koulu

 

Tervetuloa Heinolan Kailaan koulun blogiin. Kailaan koulu syntyi tammikuun alussa 2018, kun kaksi perinteikästä heinolalaista koulua yhdistettiin. Niemelän koulu sai pihamaansa suojiin evakossa olleen Seminaarin koulun. Vanha Seminaarin koulun kiinteistö on purettu ja parisen vuotta kestänyt väistö Salpauksen tiloissa Opintiellä päättyi syksyllä 2017.
Seminaarin väki muutti Niemelän koulun pihaan parakkeihin, jotka näyttävät ihan ylväiltä ja hienoilta. Uusi koulu on nimeltään Kailaan koulu, koska se oli nimikilpailun voittaja. Vaikutusta nimivalintaan on tietenkin Heinolan omalla runoilijalla Uuno Kailaalla. Hän lienee Apulannan ohella kuuluisin heinolalainen.
Kailaan koulun blogia kirjoittaa ja tuottaa Kailaan koulun 5. ja 6. luokan oppilaista muodostettu bloggariryhmä. Tarkoitus on tehdä koulun toimintaa tunnetuksi ja näkyväksi.
Innokkaat Kailaan koulun bloggarit hommissa.
Entinen Niemelän koulu on nyt Kailaan koulu.

Kailaan koulu innostaa liikkumaan.


Kailaan koulu muodostuu nyt vanhasta Niemelän koulusta ja entisestä Seminaarin koulusta. Niemelän koulun vanha pääkiinteistö on saanut pihamaalle parakit. Tulevan Kailaan koulun uutta koulurakennusta suunnitellaan. Parakit ovat siihen asti Kailaan koulun käytössä.

Parakissakin viihdytään hyvin.




Kailaan koulussa on oma kirjasto, jota hoitaa Heinolan kirjastotoimi.
 

Liikuntasalissa liikutaan

Ruokasali

 
Vanhassa Niemelän koulussa on erikoisuutena painisali


Käsityöt kuuluvat koulutyöhön


Bongaa lintu tai lisko
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kailaan koulu

  Tervetuloa Heinolan Kailaan koulun blogiin. Kailaan koulu syntyi tammikuun alussa 2018, kun kaksi perinteikästä heinolalaista koulua yh...